jeugd.jpg

Als gevolg van het coronavirus wat door de wereld gaat zijn alle activiteiten op het kerkelijk erf dit voorjaar vroegtijdig afgebroken. Om voorbereid te zijn op een andere tijd met meer mogelijkheden is de commissie WOW weer gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2020-2021.

Elk winterseizoen kent een openingsweek waarin we als gemeente middels activiteiten stilstaan rondom een jaarthema. Deze activiteiten worden georganiseerd vanuit de commissie (Week Opening Winterwerk (WOW). De commissie bestaat uit een afvaardiging van clubs, verenigingen, Treffer en Ont-moeten. Als commissie zijn we samen verantwoordelijk voor de gehele openingsweek.

De HGJB heeft 'Goed om te horen!' als jaarthema voor 2020-2021 gepresenteerd. Centraal Bijbelgedeelte bij de opening van het winterwerk is 1 Samuël 3:1-10.
1 Samuël  1En de jonge Samuel diende de HEERE onder toezicht van Eli. Het woord van de HEERE was schaars in die dagen; er kwam geen visioen openbaar. 2Het gebeurde op zekere dag, toen Eli op zijn slaapplaats lag – zijn ogen begonnen zwak te worden, zodat hij niet meer kon zien – 3en toen ook Samuel zich te slapen gelegd had, voordat de lamp van God gedoofd werd in de tempel van de HEERE, waar de ark van God was, 4dat de HEERE Samuel riep. En ………………….. .

Meer over het jaarthema kan je vinden op de website van de HGJB.
Wil je meer informatie of zit je met vragen neem dan contact op met de WOW commissie door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het seizoen 2020-2021 is de Week Opening Winterwerk gepland van zaterdag 19 september t/m zondag 27 september.

In de komende periode gaat de commissie aan de slag om het jaarthema verder uit te werken. Dit zal in verschillende stappen gaan gebeuren. Hierover willen we een ieder gaan informeren via deze WOW pagina.
Volg alle info op de WOW pagina: uitwerking jaarthema + voorlopige plannen van de activiteiten.

We verwachten half augustus zover te zijn dat alle activiteiten definitief zijn en deze via de website gepubliceerd kunnen worden.
Zie dan de link in de rubriek ‘Actief’ op de homepage: data en informatie over alle activiteiten.
Zie ook de seizoenagenda van de WOW: voor alle activiteiten per datum.

Commissie WOW
Mark Meuleman, Jolanda Wittingen, Fred Henniphof, Greta Kamphuis, Annerieke Leurink, Agnes Leurink, Wim Wagenaar, Willard Palm, Eibert Boer, Christa van der Horst en Arien Eilander

1.Thema Week Opening Winterwerk 2020-2021
Verdere info volgt

2.Voorlopige agenda van de activiteiten    datum update xxxxx  (Door voortschrijdend inzicht zal dit overzicht tot half augustus regelmatig wijzigen!)
Verdere info volgt