jeugd.jpg

Ben jij 14 of 15 jaar?
Dat is geweldig, want dan zijn we op zoek naar…. jou! Wij willen je hierbij van harte uitnodigen voor de jeugdvereniging Eben-Haëzer! We zijn een jeugdvereniging die één keer per twee weken op zondagavond van 19.00 - 20.30 uur bij elkaar komt in de kerk. Alle data zien? Zie de seizoenagenda.

Eben-Haëzer, hartstikke leuk natuurlijk maar... wie zijn wij eigenlijk? Eben-Haëzer is een fijne groep jongeren die in is voor leuke activiteiten. We zijn een JV waarbij we gezelligheid en samenzijn heel belangrijk vinden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je mag zijn wie je bent. Dat je je bij ons thuis voelt. Qua indeling is er geen één JV avond hetzelfde. Wel is er altijd ruimte voor de nodige ontspanning en hebben we elke avond een deel bezinning. Want… ben jij heel zeker over je geloof? Of heb je misschien juist wel veel vragen?

Ken jij onze God alleen met je verstand of ken je Hem ook met je hart?
Allemaal vragen die wij samen met jou en elkaar willen bespreken.

Eben-Haëzer is er vóór jongeren, maar ook dóór de jongeren want er wordt het één en ander georganiseerd tijdens de avonden. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij om er een leuk seizoen van te maken.

Wat daar zeker fijn aan is, is dat je dus zelf ook je eigen inbreng kunt geven aan hoe een JV avond naar jou idee er uit moet zien. Zo wordt je ook gestimuleerd om zelf op een creatieve manier met de bijbel en met elkaar om te gaan. Hoe leuk is dat!

Zien we jou ook het komende seizoen bij ons op de JV? Houd voor de data de seizoenagenda in de gaten om geen één avond te missen! Neem gerust een vriend of vriendin mee als hij of zij 14 of 15 jaar is!

Tot dan!
Team Eben Haëzer, Willard Palm, Martijn Steenbergen en Ineke Arnoldink

Team Eben Haëzer
Ineke Arnoldink, contactpersoon, telefoon 06-40 79 59 11                            
Willard Palm, telefoon 06-51 52 85 34
Martijn Steenbergen   447 79 11