jeugd.jpg

Beste jongelui,
Nu het winterwerk, seizoen 2021-2022, weer van start gaat, betekent dit dat het jeugdpastoraat ook weer wordt opgepakt. Het Jeugd Pastoraal Team is er voor alle jongeren vanaf 12 jaar in onze kerkelijke gemeente. Vanuit het voorbeeld wat Jezus geeft over de goede Herder, vinden we het belangrijk om naar elkaar om te zien en een luisterend oor voor elkaar te hebben. We zijn er voor je als je gewoon eens bij wilt praten, maar ook als je vragen hebt.

We willen je graag beter leren kennen en willen graag een keer horen wat je van de kerk en catechisatie vindt. We willen namelijk graag dat jij je thuis voelt en graag in de kerk komt. Twee seizoenen terug zijn we gestart met het voeren van gesprekken in groepjes na de catechisatie. We doen dit op de Treffer. Dit seizoen gaan we daar mee verder en proberen om zoveel mogelijk jongeren te spreken. Je ontvangt hier in de loop van het winterseizoen een uitnodiging voor. We zien ernaar uit jullie weer te ontmoeten!

Hartelijke groet van het Jeugd Pastoraal Team

Wat zijn JPT-ers?
- JPT-er staat voor een lid van het Jeugd Pastoraal Team.
- Een JPT-er is een gemeentelid met hart voor jongeren.
- De JPT-ers willen investeren in relaties met jongeren.

Jeugd Pastoraal Team
Mark Meuleman, contactpersoon wijk noord, tel. 06 49 49 78 89        Ga voor E-mailadres naar pagina Contact
Harold Prins,      contactpersoon wijk zuid, tel. 06 38 56 49 31           Ga voor E-mailadres naar pagina Contact
Carolien Prins, tel. 06 40 23 69 52