Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Welkom
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Welkom
Elkaar ontmoeten.

Kerkdiensten

Categorie
Kerkdiensten
Datum
zondag 9 juni 2024
Diensten om 09.30 uur en 18.30 uur.
 
 

Alle datums

  • Van zondag 23 juni 2024 tot zondag 22 september 2024

Actief

Samen in geloof
Heb je het kruis in de hal van de kerk zien staan? Maar …. waar staat het precies voor?
Tijdens het GO weekend stond het thema “samen in geloof” centraal.
We hebben 3 dagen lang de reis die de Israëlieten door de woestijn moesten maken vergeleken met onze reis als een Christen in geloof onderweg ...

Lees verder

GO Weekend 2025

(Update 6 mei) Het nieuwe weekend staat gepland voor vrijdag 4 tot maandag 7 juli 2025 en opnieuw bij de Oldemeijer in Hardenberg. Noteer het direct in jou agenda of op de kalender! Jong en oud zijn weer van harte welkom.

Meer info

Jongerenweekend 2024
Het thema is dit jaar is ‘Are you ready?’. Geef je op voor het weekend van 4-6 oktober. Een weekend vol met gezelligheid, activiteiten en tijd voor God. Ga jij ook (weer) mee? Opgeven voor 1 juni.

Info en aanmelden

Activiteiten deze week

21
juni
Dit is de laatste dag waarop in deze maand online Collectebonnen besteld kunnen worden.

22
juni
Activiteit op zaterdag 22 of zaterdag 29 juni. Meer informatie volgt.

23
juni
Diensten om 09.30 uur en 18.30 uur.

24
juni
Aanvang 19.00 uur. Locatie: Eefke Dijkslag, Hogestraat 6.

24
juni
Tussen 19.00 uur en 19.30 uur kunt u uw bestelde collectebonnen ophalen in het kerkelijk centrum.

Dienen

Wij belijden dat God, onze Schepper en Verlosser is. Voor onze zonden gaf Hij Zijn Zoon, waardoor de weg naar de Vader voor ons vrijgemaakt werd. Hij is het Levende Water, door dit Water willen we ons laten voeden, zonder kunnen we niet tijdens de woestijnreis van ons leven. Jezus dienende houding is ons voorbeeld, wij willen Hem daarin volgen en daarmee dienstbaar zijn aan Hem.

Delen

Dienstbaar zijn aan God, betekent ook dienstbaar zijn aan de mensen om ons heen en Zijn onvoorwaardelijk liefde delen. Jezus liet tijdens Zijn leven op aarde zien hoe belangrijk Gods woorden en daden zijn. Het zijn ook die woorden en daden die wij als gemeente willen delen. Door de verkondiging van Gods onfeilbaar Woord in ons kerkgebouw, door een Hervormde gemeente door God bij elkaar gezet. Maar ook door het delen van onze daden binnen én buiten ons kerkgebouw, arbeiden in Gods Koninkrijk! We zijn een open en actieve gemeente, met wekelijks diverse activiteiten voor jong en ouderen.

Doen

Als gemeente willen wij onze levenssappen ontvangen door geworteld te blijven in Jezus als Wijnstok. Zodat wij als gemeente, maar ook als gemeentelid Zijn vruchten mogen dragen. Door op verschillende manieren er voor elkaar te zijn, elkaar te ontmoeten, elkaar te helpen, elkaar te zien! Handelen en wandelen in en door Zijn liefde.

God, de Bron en het doel voor ons dienen, delen en doen!
Jezus, de reden voor ons dienen, delen en doen!
De Heilige Geest, waardoor we kunnen dienen, delen en doen!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
25
28