jeugd.jpg

Voor het Open Jeugd Werk voor alle jongeren vanaf 14 jaar gaat elke zaterdagavond de Treffer open. De Treffer is een gezellige plek om samen met je vrienden naar toe te komen. Je kunt hier Wii'en, darten, voetballen, gezelschapspelletjes spelen, poolen, tafeltennissen of natuurlijk gewoon gezellig kletsen. Halverwege de avond houdt een lid van het team, dat dienst heeft, een korte meditatie. Dit kan een stukje voorlezen zijn, maar bijvoorbeeld ook een filmpje of iets andere creatiefs. Naast de avonden op de Treffer, worden er ook avonden buiten de Treffer georganiseerd. Denk aan bijvoorbeeld midgetgolven, sporten, Laser gamen, schaatsen of een heuse Wie is de Mol- Avond.

De Treffer is elke zaterdag open van 19:30 uur - 23:00 uur. Alle data zijn te vinden op de homepage via de toets ‘Seizoenagenda’s’ .

Doel
Het doel van de Treffer is om de jongeren een gezellige avond te bezorgen en hen tegelijkertijd wat proberen bij te brengen omtrent het Christelijk geloof.

Organisatie
Er zijn in totaal 4 Treffer teams. Elk team heeft een teamleider, een mentor en ongeveer 4 of 5 overige leden. Elke week heeft een ander team Trefferdienst. Zij organiseren dan de avond.

Teams De Treffer
Teamleider team 1 Wilard Palm
Teamleider team 2 Edwin van der Beek
Teamleider team 3 Annerieke Leurink
Teamleider team 4 Gerjan van der Beek

 

Jeugd ouderling 14+   Mark Meuleman
Contactpersoon Diederik van der Rhee, Klapperdijk 33, Tel. 06-144 197 00  E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voor meer informatie, foto´s en data van activiteiten zie Facebook:https://www.facebook.com/groups/230236133721959/?fref=ts