jeugd.jpg

Op de zaterdagavond is er het Open Jeugd Werk De Treffer voor alle jongeren vanaf 14 jaar. Alle data vindt je op de  seizoenagenda. De Treffer is een gezellige plek om samen met je vrienden naar toe te komen. Je kunt hier Wii'en, darten, voetballen, gezelschapspelletjes spelen, poolen, tafeltennissen of natuurlijk gewoon gezellig kletsen. Halverwege de avond houdt een lid van het team, dat dienst heeft, een korte meditatie. Dit kan een stukje voorlezen zijn, maar bijvoorbeeld ook een filmpje of iets andere creatiefs. Naast de avonden op de Treffer, worden er ook avonden buiten de Treffer georganiseerd. Denk aan bijvoorbeeld midgetgolven, sporten, Laser gamen, schaatsen of een heuse Wie is de Mol- Avond.

De Treffer is op de zaterdagavond open van 19:30 uur - 23:00 uur, voor data zie de seizoenagenda.

Doel
Het doel van de Treffer is om de jongeren een gezellige avond te bezorgen en hen tegelijkertijd wat proberen bij te brengen omtrent het Christelijk geloof.

Organisatie
Er zijn in totaal 4 Treffer teams. Elk team heeft een teamleider, een mentor en ongeveer 4 of 5 overige leden. Elke week heeft een ander team Trefferdienst. Zij organiseren dan de avond.

Teams De Treffer
Annerieke Tromp,       teamleider team 1
Edwin van der Beek,   teamleider team 2
Albertine Lagemaat,   teamleider team 3
Gerjan van der Beek, teamleider team 4          
Mark Borreman,        contactpersoon, tel. 06 23 80 43 31
Mark Meuleman,        jeugdouderling 14+,tel. 06 49 49 76 89, ga voor E-mailadres naar pagina contact